Mi az a bet365 alternatív link?

A Bet365 nevét talán már mindenki hallotta. A sport iránt érdeklődők pedig biztosan mindenki. Ez egy online fogadásos oldal, ahol a regisztrált tagok különböző sporteseményekre tehetik meg tétjeiket. Magyarországon -és néhány más országban- azonban blokkolták az oldal elérését, így akik szeretnék használni ezt a weboldalt, azoknak alternatív elérhetőségek után kell nézniük. Ez a Bet365 alternatív link.

A Bet365 alternatív link

Az ilyen alternatív linkek nem mások, mint speciális URL-ek, amin keresztül továbbra is elérhető a központi Bet365 weboldala. A mezei látogató persze mindebből nem észlel semmit. Ugyanúgy rákattint erre az alternatív hivatkozásra, mint az eredeti URL-re tenné, majd változatlan módon éri el a Bet365 magyar nyelvű oldalát. Minden funkció, szöveg, kifizetés természetesen ugyanúgy működik, mint korábban is működött.

Bet365 alternatív link

Bet365 promóció

Sőt, aki újonnan regisztrál, az még 15 000Ft értékű kezdő egyenleget is kaphat. Persze ehhez az kell, hogy a legmegfelelőbb Bet365 alternatív linket válassza a sportrajongó, ez a Bet365 promó ugyanis nem él mindenhol.

Más lehetőségek

Akik esetleg valamiért nem szimpatizálnak a Bet365 oldalával, azok választhatják még a nagyon hasonló Unibet nevű oldal magyar verzióját is, ami szintén megbízható, és sok éves múlttal rendelkezik.

Ha tetszik oszd meg másokkal is 🙂 Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn